Jul jul strålande jul

Det kommer ett längre inlägg senare.

Anders var hos mig i helgen, väldigt mysigt. O jag fick väldigt väldigt fina julklappar : ) Fick ett väldigt vackert haldband o armband. Blev överlycklig. Tack igen : )

Annars har jag varit hos mamma o pappa i dagarna nu över jul. Har varit trevligt o julafton var jättebra. Jag och syrran som är 19 fick tom en egen tomte, hahha... farfar hade klätt ut sig. Bilder kommer.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska iväg till farmor o farfar idag igen sen hem till Ida för lite kalas. Sen blir det utgång på tengan : ) sen får man nattligt besök av Ankan..

Merry xmas 2 u all

Gränsbevakarna Australien

Brukar kolla på det programmet när jag har tillfälle. Tycker det är riktigt bra och ett väldigt intressant program. Specielt eftersom jag varit i landet och vet att de verkligen kollar igenom alla packet och turister som vill in i landet. De kollade ju mig när jag kom in, men de var nästan värre när jag skulle hem därifrån. Kollade mig för explosiva ämnen etc. Skulle lilla jag vara kriminell?

Idag handlade programmet om ngr idioter som försökt smuggla in ormar till landet från Thailand. Det var 4 st stackars små bebis ormar som lagt i små lådor utan luft, vatten och mat. Helt sjukt, de var helt stela när de kom ut.. Hade legat så i ngr dagar. 1 överlevde inte resan och sen visade det sig att de var tvugna att avliva de andra 3 för att thailand inte ville ta tillbaka ormarna. Helt sjukt, stackars ormarna. Hur fan kan man som människa göra så mot ngt levande. Bara för att tjäna pengar.. Tycker det är helt sannslöst sjukt! Bara så att ni vet.

Imorgon kommer anders hit. Då ska vi klä min gran. Med lila julgranskulor såklart.
Stannar tills på tisdag, wihoo.. Sen är det julafton. Ska försöka äta sill. Man måste ju lära sig.. Vuxenpoäng till mig.








Älskar den sista bilden..

Jordbävning..

Som alla redan vet så hade vi i södra skåne en jordbävning igår morse som mätte 4,7 på R.
Jag stod i mitt badrum och var irriterad på grannen som verka springa upp o ner för trappan utanför och sen smäll det till. Typ som när man får en felstuds på en studsmatta. Men jag trodde det var jag som var yr eller ngt för jag hade precis gått upp. Men det var inte förrens jag kom till jobbet som de berättade att det var en jordbävning.. Det är ju helt sjukt. Att det kan hända i sverige liksom. Inget man tänker på i första taget. Anders trodde inte mig först.
Tycker det är lite coolt att få uppleva ändå, och ingen blev skadad och det blev väl inte några direkta matrialskador heller.
Bara det inte kommer igen och blir värre. Var ju de värsta sen 1904.

Har ju glömt att skriva om helgen. Den har varit jätte bra. Började med Idol på fredagskvällen, lååång sovmorgon. Sen kollade vi Anders nya lght. Verka ligga bra, kan ju dock inget om Gbg. Sen kom hans UA vänner, stack till kyrkan och kolla på julkonsert. Väldigt fin sång men fick dock lite gömda platser. Sen blev de glögg förfest hos Niklas. Hade musiktävlig sen spela vi rock bands. Var skit kul, och mitt band rocka fett!! Vi vann alltså, o vinsten var en flaska champagne. Men vi delade systerligt o broderligt. Sen blev de en sen utgång på dubliners, sjukt kul. Jag o Henrik fick igång ett konga tåg.. Det säger väl allt. Vi var inte i säng förrens halv 6 kanske..

Söndags mys på liseberg. Efter väldigt mkt sega minner blev de jul på liseberg. De var så fint där, alla träd var upplysta och där var massa julstånd. Kunde köpa glögg etc. Jag o Anders köpte en julspira och en julgranskula. Vi ska pynta min gran på lördag. Kommer bli väldigt fin. Sen ska vi ha julmys och spela spel på kvällen.

Ska försöka få med Anders ut o handla en matchande slips med till nyår. Ska bara se till att komma in i klänningen med. Köpte en sjal till den igår. Nu saknas bara smycken och skor. Har ev hittat smyckena men vi får se.

Nu måste jag sätta igång och jobba.. Känns väldigt trött idag, drömde konstiga drömmar ang hur jag ska ha mitt hår på nyår.. Har väldigt konstiga drömmar nuförtiden.. Men men..

Hoppas alla får en bra dag idag. XOXO

Lathet

Är något som det finns i överflöd på mitt jobb.. Förstår inte riktigt hur man tänker då..
Men skit samma, snart är det helg.

Igår satt jag o slog in flerjulklappar. De blev jätte fina. Sen skulle jag pyssla lite med, men de blev så sent att jag väntar nog tills ikv. Fast idag måste jag packa för jag åker till Gbg imorgon direkt efter jobbet för att träffa Anders och att fira lucia. Vet inte alls vad jag ska ha på mig.. tycker inte jag har något kul. Vi får se helt enkelt.

Lördags påse

Köpte en sån lördags påse med 5 färdiga spel. Satsade 150 kr o vann 31 kr. Haha.. De var väl bra för att vara första gången? :P Köpte en triss för pengarna, men fick verkligen en av varje valör. Så ingen vinst där heller. Men kul är de att spela iaf.

Snart julpyssel dags

varför kan inte män lära sig att fälla ner toalettsitsen?

Att det ska vara så svårt. Jag jobbar på ett mansdominerande arbete. VI är mkt mindre än 10 % kvinnor här på jobbet och i den delen jag jobbar har vi en tjejtoalett. Jag kan förstå att de kanske blir mer kö till killarnas efter som de är överflöd på dessa. Men va *** om man nu använder "min" toalett. Kan man inte då fälla ner sittringen då? Ska de vara så svårt. Vi kan inte stå upp o kissa som ni kan (även om det hade underlättat en del ibland). Utan vi måste ta i sitsen med våra rena händer, det är kanske inte så trevligt som ni förstår. Spec inte eftersom toaletten är allmän egendom och man vet väl inte vad för bakterier det finns. Så snälla, gör en samhällsinsats o fäll ner sitsen, precis som den var när ni kom in på toaletten! Tack!

Nu till något trevligare, jag vann coldplays nya skiva på rixfm innan idag. Man skulle maila in svaret på en fråga, o först in vann. Så nu har man vunnit där två ggr. O de böckerna jag vann sist, vad riktigt bra. Ngt av de bästa jag läst. Mamma har lånat de och hon tyckte samma sak.

Igår var jag alltså hos Diana o kolla film, all boys love Mandy Lane.. speciell film men helt ok. Lite scary ibland bara.
Idag blir det till att pyssla inför julen hemma hos mig.

Innan jag glömmer det med, i natt drömde jag att jag föll på mållinjen.. De handlade om att komma in i min nyårsklänning.. kanske ska akta mig för för mkt julmat. Vill ju gärna komma in i den. Så tajt var den faktiskt inte. Den var itne som klänningen till jennies student. Den kom jag ju inte ens in i när jag köpte den, men som jag kämpa.. Och lyckades : )

denna julen

efter jobbet idag cyklade jag ner till stan för att fortsätta handla julklappar. Tyckte först att de var skit mysigt att välja julklappspapper och snöre etc och de kändes som att jag skulle ge julen en chans. Fortsatte vidare o de sluta med att jag hade varit iväg 1,5 h och fått med mig ngr påsar. Men så drygt, ingen cykelkorg och det regnade. O så mkt folk ute som bara tränger sig fram. Jobbigt men men.. Fick iaf tag i lite saker som jag var ute efter, nu får vi se hur de blir bara.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det hem till Diana och kolla lite film faktiskt. Mysigt.

Hur går de för alla andra i julstressen?

äntligen

I natt gick jag o la mig runt 22.15 läste lite ur läckbergs bok men sen somnade jag. Och vet ni vad, sov helva natten fram till 5.45 o då kunde jag ligga 25 minuter till. Jätte skönt.
Drömde dock konstiga drömmar igen men jag sov iallafall.

Igår var det 3 st sjuka på jobbet. Hoppas de är bättre idag så att man inte behöver stressa ihjäl.

Innan jag glömmer, köpte min julgran igår. Men ska vänta att pynta den tills Anders kommer nästa helg (julhelgen)

Dags att jobba!


äntligen har jag hittat min nyårs klänning

efter väldigt mkt stress igår över att jag aldrig skulle lyckas hitta min klänning så slog de till idag.

Men kan berätta mer om de senare.. Nu till helgens aktiviteter..

Fredag: efter en dags jobb cykla jag hem till Ida för lite återträff. har inte träffat henne på väldigt länge, för länge dvs.
Det blev thai mat, som kom efter en timme sen idol och mys. Sen fick jag massage av Ida. Väldigt skönt och välbehövligt om något.  Sen sov jag där för att vi skulle in till malmö på lördagen.
Lördag: Jag skulle shoppa och Ida skulle jobba. Det blev frukost i malmö för oss med Idas jobb.
Sen började mitt letande efter denna klänning. Ska på nyårs fest med Anders och hans vänner i Uddevalla. Men de gick inte alls som jag ville. Var alldeles för tjock för att klänningar som jag provade. Men de passade inte över brösten, och jag som inte har några bröst?? Hur går det ihop?
Men jag hittade iallafall present som ida hade skickat ut mig för att göra.
Sen handlade jag även en påse lördagsgodig i en spelbutik. Inte för att jag kollat lotterna än. Tänkte göra det imorgon. Tänk om man skulle vara miljonär utan att veta? Eller ha vunnit ngn tusen lapp kanske.
Gick i malmö hela dagen och blev bara mer o mer uppgiven av att inte hitta någon klänning. Så jag åkte till lund, tog min cykel o cykla till nova lund. Inhandlade lite filmer och julklappar.
Sen kom mina föräldrar o hämta mig, stack ut o åt sen åkte vi hem till dom så sov jag där.
Söndag: Mamma fyller nämligen år den 12 så vi firade henne idag. Och det var idag den 7:e som jag hittade den: Min klänning! : ) Överlycklig.. hoppas nu mina bröst (som jag inte har) inte växer så att jag inte kommer i den heller.. det är ju 3 veckor kvar.

Nu har jag kommit hem och ska sätta mig o kolla en av filmerna jag köpt.
Ska slå in presenterna som jag köpt med.
Har faktiskt även bestämt mig för att inhandla en liten plastgran nu till jul. För att komma in lite i stämning och att få det lite julmysigt tills anders kommer hit över jul helgen.



jullunch

Idag hade vi (läs skulle haft) jullunch på mitt jobb. Men idag fick vi reda på att vi här på lagret (6 st fast anställda) inte var välkomna för vi hade ej något kundansvar. Vi gör ju bara allt som ingen annan gör men vi var ändå inte bjudna. Medans alla andra får äta. Och i malmö och landskrona var de välkomna. De är bara här i Lund som de är så otacksama. Vill de inte att man ska känna sig uppskattad så att man lägger mer krut och att man kanske ställer upp när de verkligen behövs.. Men men..

Gud vilken gnällig dag det blev idag. Nu ska jag gnälla lite till. Skulle ju gnälla för Anders men han svara inte och jag blev ännu gnälligare. Sen när jag ringde o berättade för pappa att jag ramlat så de första han frågar är hur det gick för cyklen.. Schysst daddy.

Snart är min lunch över..

Annika, börjar jag inte bli bättre tycker du? 3 inlägg sen igår kväll.. Fast de är kanske därför man har blogg. För att man ska lägga in många inlägg.



okej, får inte en stor bild.. ni får 4 små.. underbart. Ge mig sol!


ursäkta men sover ni?

Dagen började bra, sov hela natten. Vakna upp utvilad och skulle bege mig till jobbet.
Men vad hade hänt då? Det var ju snöblandat regn igår, har frusit till under natten. Och ingen jäkla saltgubbe som saltat vägarna. Mamma ringde o bad mig att cykla försiktigt. Som jag gjorde.
Men när jag skulle korsa det ena rödljuset så bara försvann mitt bakdäck under mig och jag halka på bakänden o mina knä slog hårt i marken.

Sover saltnissarna eller? Okej om de inte saltat cykelbanorna men iallafall vägarna kan de väl salta. Tänk på de som sitter i sina bilar o är livsfarliga för sig själv och andra.

Så ut o salta med er!!!

Nu ska jag ringa och gnälla för Anders.


Sömn

Att det ska vara så svårt att få till 1 bra natts sömn. Igår hade jag väldigt svårt att få till ett lugn i kroppen o hade bara en massa tankar om allt o ingenting. Och jag försökte göra som min mamma tipsade mig om att bara skjuta bort tankarna o testa att tömma en helt. Men det gick inte alls, ju mer jag försökte desto svårare blev det och ju mer tankar kom. Så jag tog 2 av mina sömnpiller. Har inte tagit ngn så stor dos innan men jag somnade iallafall men idag har de varit svårt att jobba. Har varit seg o ingen kraft i kroppen, känt att jag haft vätskebrist mm. Så ska nog inte ta de tabletterna igen om de verkligen inte behövs. Och inte om jag ska jobba dagen efter.

Men men, idag kom det plötsligt en himla massa snö. Det var jag väl inte riktigt redo för. Det tog verkligen på krafterna att cykla hem, såg inte vägen o man var bara rädd för att ramla. In på apoteket på torget, var tvungen att hämta ut nya p-piller och så våt jag var.. droppade ner hela disken och jag såg ut som en våt mopp eller något. : ) Men det var mysigt sen att komma hem och hänga av sig o krypa ner under täcket i värmen.

Imorgon är det tvättdag för mig, ska försöka städa upp här med. Tycker alltid att jag städar men ändå ligger här kläder lite varstans.

Så avundsjuk jag är på min kompis Sebbe. Åkte till egypten en vecka idag, lagom passande till vädret kan tänkas. Jag hade med verkligen velat åka till solen. Man mår så mycket bättre i solen.
Eller vad tycker ni?
Syrran ska ju med iväg snart, en hel månad till vietnam.. Great : ) 
Fast jag ska väl inte klaga, har ju varit iväg down under i 8 månader. Det var tider det.







Vad tycker ni? Ser underbart ut eller hur?

Nej, nu ska jag försöka sova lite. Nya tag imorgon.
Sov gott!

RSS 2.0