vad gör man

när man inte kan sluta tänka o oroar sig ständigt..

på lördag ska jag skriva högskoleprovet, sen vill jag ut o ha kul kanske.

ngn?

jag ber så hemskt mkt om ursäkt

för att jag inte skrivit på en evighet. Men jag har haft väldigt mkt i tankarna och ni som känner mig vet varför. O jag är fortfarande jätte förvirrad om vad jag vill. Det är svårt, mkt svårt. Hur vet man vad man ska liksom, vem kan säga det? Vem vet vad som blir rätt eller fel?

Just nu mår jag inte bra, är på jobbet. Mår illa o börjar få spänningshuvudvärk. Kände mig yr innan, hoppas det går över. Jag hade tänkt simma idag efter jobbet inför vansbrosimningen men vi får se. Vet inte ens om jag orkar stanna dagen ut på jobbet.

Igår var jag på nova o skulle shoppa med Katja. Det var jag som skulle handla. inte Katja. Men så klart lyckades hon smälla 1000 spänn och jag bara 69. Jag ville ju spendera!! Varför blir det alltid så? När man behöver ngt nytt så hittar man aldrig. O sen när man inte har pengar hittar man alltid ngt.. Orättvist.

Och det är mkt som är orättvist just nu.

..........

Har aldrig känt mig så här sviken i hela mitt liv.

inventering

Denna helgen har vi haft inventering på jobbet. Jobbade över 5 h o fredes och 16 h i lördes. Det känns ju jättebra.... not.. borde vara olagligt att jobba i 16 timmar. O inte nog med det.. nu har jag söndag idag, sen väntar en 40 h vecka till efter det. Så det var den lediga dagen. Tur man tjänar pengar iaf. Anders kommer och tar hand om mig nästa helg iaf. Nu försöker jag lägga in musik på min nya mobil men det går inte alls bra. Förstår inte vad jag gör för fel?? andy hjälp!! Aja nu är det naturgodis under ett stort täcke och ngn film som gäller..

Jag vill rida igen.



Syrran efter en tävling idag. Nova är så fin. Nämnde jag att jag vill rida igen.

Inte nog med det, idag hittade jag min gamla ponny på youtube. Han är i danmark och hoppar höga hinder. Min älskade Adam.

RSS 2.0