vad händer...

vad händer i mitt liv liksom? jag tror jag börjar göra de alla varnat för, gå in i väggen..
Jag sover inte jag mår väldigt dåligt o helt utan energi.
Allt känns bara så likgiltigt.
Jag vet att jag är helt pressad av polisen, får ju reda på nästa vecka om jag får göra testerna. Men nu har jag bara så ont i benen igen att jag inte vet om de skulle kunna gå..
Ringde läkaren som rek smärtstillande för benen o minskad träning. Men hon sa att allt hängde ihop, migränen o den uteblivna sömnen etc. Sen att jag skulle byta jobb. Fick en tid i november som jag ska dit o prata iaf.
Vi prata även om sjukskrivning men hur bra känns de när man är 22.. Sjukskrivning för uttbrändhet.. Det känns ju lysande. Vi får se.

Imon åker jag till Göteborg iaf, de ska bli trevligt.

Hoppas alla får en bra halloween!

Värk

Nu har mina ben börjat värka som alltid innan testerna. Undra om de är för att jag dansade i klackar i lör eller att jag har tränat lite mkt ben.. Men de går väl över, har kylt benen o smort in de med hästlinement. Blir nog vila imon iaf.

Borde sätta mig o fila på mitt cv nu. Men jag är för lat : )

haha, kolla färjan precis.. gillar de programmet. De sluta med en gammal tant som raggat i baren som på den gamla tiden. De var en herre som hon trodde var engelskman sen var de 31 åringen.. etc.. men hon hade ju inte tagit in ngn på rummet.. hahaha..

Nu blir de en film på kanal 9, ngn äventyrsfilm..
Men den har börjar nu, den verkar sådär... verkligen..

stör moment nr 1

Jag hatar reklam!! Varför blir de alltid reklam mitt i ngt spännande.. byt why liksom? men jag har hört att i USA är de typ reklam hela tiden.. vi har ju "bara" reklam 3 ggr per h.. hmm..

åter till Gossip Girl

Slapp söndag

Får bli ett kort inlägg nu i pausen av One tree hill.. älskar den serien.
Blev lite dricka igår med utgång i lund. De var trevligt med de blev sent. Vakna upp av skit väder här hemma, spöregn o storm typ. Hade även ont i mina ben, vet inte om de var för träningen lr om de var för ett vi dansa så mkt..

Nu är pausen över, blir tända ljus o ostbricka : )

Lördag

Nu har jag fått sova ngt timmar längre än vanligt. Jag har varit ute o sprungit. Det är ngt i mitt huvud som säger till mig att ge upp, stanna etc. Men idag har jag lyckats pressa mig ändå. Är tvungen att öka tempot nu. Så om jag inte orkar temot länge så är de bättre att stanna upp, vänta o sen köra på igen. Ist för att hålla ett lägre tempo länge. Får se hur de går.

Blir hämtad av la familija halv 3 sen är de födelsekalas för evelina i dalby. De ska bli trevligt.
Sen blir de kalas för Diana, men jag förutspår att de blir lite vildare hos henne. haha..

Men jag hänger inte med ut, än så länge iaf. Man vet aldrig.
Men jag ska träna imon så nog bäst att inte hänka på.. Blir massa tid över sen efter testerna.

Nä dags att klä sig för fest!

Välkommet samtal

Glömde de innan, katja ringde mig innan från Aussie.. Mkt trevligt tyckte jag. Spec eftersom jag var på jobbet o behövde en positiv känsla. Hon hade de bra och jag är väldigt svartsjuk. Men jag har ju också haft min resa, Och vilken resa..
Här kommer ngr bilder från min 8 månaders resa till Aussie..


Detta var under ett dyk på barriärrevet



Jag o min crazy swed Malin innan våra bungyhopp : )
 
Mina favo irländare
De bästa irländarna

Fredag äntligen..

Fast den börja inte som jag tänkt mig. Efter jobb stack jag till bollhuset för att springa ngr varv. Men regnet öste ner, de var kallt o mina ben var helt off. Blev sjukt sur o besviken.. Jag pressar mig så sjukt mkt nu med träningen.. O jag vet ju inte ens om jag gått vidare till fysen eller inte. Får reda på det om ca 2 veckor.. Sen är testerna 3-4 veckor efter de.
Ska ta nya tag imon ist. Kändes inte bra idag. Sen krigar jag mot mitt huvud, för vi går emot varandra hela tiden. Men imorgon är en annan dag. Då jäklar, haha..

Just de, vi fick inbjudan på jobbet idag om julfest. Man fick ta med respektive.. men om man inte har ngn då frågade jag.. Så sa en kollaga.. men jag tar inte med min.. inte tar man med kakor till kaffet heller.. hehe.. tyckte de var lite kul.
Men sen att de lagt in julbordet samtidigt som de är planerat att vi på logistik ska inventera kan ju inte stämma.
Det måste ju andra.. men de förvånar mig inte med mitt jobb om de inte blir ändrat, vi får aldrig vara med på något som företaget fixar. Riktigt trist att vi 6 som är på logistiken ska vara så utanför..

Hur ser helgen ut då?
Ikv blir det mys med mat o lite idol. Imon blir det löpträning, släktträff o sen fest hos grannen Diana. Men jag kommer inte att dricka o alltså kommer jag inte följa med ut. De hade varit kul med en utgång men de får vänta tills efter testerna.

Nu blir de käk, stroganof med kycklingkorv.. ska bli kul att testa ngt nytt + att de är nyttigare med kycklingkorv..


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, nu ska jag göra som alla andra.. eller de känns väl som nästan alla har en blogg nu för tiden..
Vi får se hur de går, men vi gör ett försök iaf. Men de försöket får komma senare, för ni sitter jag på jobbet och lunchen är snart över.

RSS 2.0