Anders

Nu är äntligen Anders hos mig. Han kom till mig igår med thaimat. Han är så snäll. Längtar tills jag får komma hem från jobbet igen.

salta tårar

Som jag grät i måndes kväll. Helt sanslöst. Köpte bok nr två i twilight serien och den började väldigt tragiskt. Jag riktigt hysteriskt grät. Men ibland kan det vara skönt. Jag grät ju till bonde bröllopet med. Jag är blödig okej...

Igår fick jag lite panik på jobbet, jag har ju berättat om att jag haft lite ont i bröstet och det blev bara värre igår. Så fick ringa till doktorn och boka en tid. Bara så jag kan känna mig lugn. Så jag ska dit imorgon.

Ikv ska jag hem till mormor och äta sen ska jag och mamma veckohandla. Nu har jag sett ut 5 reccept som jag vill göra så det ska jag köpa hem.

Igår var Sofia hemma hos mig och hade en klass i Mary Kay. Hon var mycket bättre på att sälja och representera än den som Jennie hade hemma hos sig. Och eftersom jag var värdinna så fick jag även en valfri gåva vilket var väldigt givmilt. Nu SKA jag bli vacker, hehe...

2 nights 3 days........

känslor

gud, ibland sitter jag bara o drömmer mig bort. I torsdes när jag var på hemskt humör satte jag mig på golvet i duschen och bara blunda. Jag tänkte att jag var tillbaka i australien, i vattenfallet som vi klättrade i. Det känns så långt bort för tillfället. Likadant nu, Katja var här innan o hon saknar sin flört och allt annat. Nu var jag inne på FB och kolla bilder. O det är svårt för andra att förstå.. men det livet, den tillvaron,, det är sjukt... O människorna, var är alla nu? Varför är inte livet så lätt här hemma. Varför är man tvungen att växa upp? But why? O stränderna och värmen.. o havet o alla fina djur..

Okej, jag har ångest.. men det är väl dags att sluta tänka på den tiden o gå vidare...

idag har jag köpt andra boken (new moon) i twilight serien. Mkt bra.
Sen köpte jag lite andra saker.

Var det ngn som såg bonde bröllopet? Det var så vackert och vilken kärlek. Hoppas de blir lyckliga, även om jag inte var så förtjust i Magnus. Emma sjöng väl ganska fint med. Tänk att göra så på sitt eget bröllop, det är modigt.

Nä om man ska läsa o få dagen överstökad.

4 dagar kvar


en måndag i mängden

kan tänkas men ser framemot denna veckan. Idag kommer katja o hälsar på, det var på tiden!! Sen imorgon är jag värdinna för Mary Kay. Sofia ska komma o ha träff. Sen på onsdag ska vi hem till mormor o äta sen ska ajg o mamma handla mat till mig. Så att man kan handla hem ordentligt nu när man har bil. Sen kommer Anders på fredag, det var länge sen nu. Vi ska kolla körslaget, Erik är ju i final o eftersom han kommer från uddevalla så är det ett måste. Sen hoppas jag att vi mysa en massa med?? O fira att vi kommer att vinna åreresan :P hahaha

nä mer jobb..

slakthuset

igår var jag på slakt det var helt ok. Förfesten var rolig. Men jag fick bara i mig ngn cider så blev inte så laddad som jag velat. Så det var tufft att stå på dansgolvet med fulla männsikor. Så vi stannade till ungefär 3 sen tog jag, kusinen och hennes man taxi till mig sen sov de här.

Idag blir en skön söndag, ska mysa o laga lite mat. Jobb som vanligt i morgon.
ska fylla i min kalender med, så jag vet vad som händer. Typ att Anders kommer hit i helgen. Han är nog hårig nu. Han odlar skägg till vasaloppet. Igelkotten men jag har börjat vänja mig : )

shopping och utgång

det låter mkt bra tycker jag. egentligen har jag väl inte råd. Dyra räkningar denna månaden. Tur jag har många övertids timmar. Ska ut med mina kusiner ikv, ska bli ball. Sen sover nog paret Jutemar hos mig : )

vad ska man handla på systemet?

Igår var det kul att jobba, ingen stress och bara så skönt. Men det ska bli väldigt tråkigt när Bohman slutar nästa vecka. Riktigt trist


Alrighty dags för mig och Hank att cykla till stan.

ibland är man bara på sånt hopplöst dåligt humör

att man blir rädd för sig själv. Just ni sitter jag o tycker synd om mig själv. Sitter helt själv i min lght o har tråkigt. Anders däremot är i sälen med hans vänner o festar o åker skidor. De har de jättebra. Kul för dom, verkligen. Nä men de är skit kul för dom. Spec för anders som kan köra sin längdåkning i riktig snö Spec nu innan vasaloppet. Men jag vill med göra ngt kul.

O nu har jag haft smärta i bröstet i ngr dagar. Vet inte vad de kan vara. Mamma sa att jag inte skulle vara orolig att de gick över. Men de känns obehagligt. Släpper säkert snart.

I helgen om allt går som det vill ska jag ut med mina kusiner. Ska bli ball, ska först till Julia i malmö sen ut. Länge sen man var ute i malmö. Kommer bli sent har jag en känlsa av.

Mormor o stig var här innan med. Fick lite nya reccept av mormor, av den nyttiga sorten. ska bli kul att få lite ny inspiration. synd att man alltid lagar mat till sig själv bara.

Jennie o Jonte är i thai nu. : )

att bara få lov att vara

idag har jag bara varit. Jobbat o sen hämtat thai mat och bara varit. Så himla skönt. Men sen fick Anders genom telefonen mig att gå ut ur lghten. Sen blev det full fart. Fick äntligen bort julgranen, städade upp och fixa allmänt. Duktiga Sandra.

Känns inte som jag har blivit mkt bättre dock, fort ont i hals och känner mig hängig.

Om 1,5 veckor ska jag träffa Anders. Ser ser jag framemot. Mkt!

Nu ska jag faktiskt lägga mig tidigt o läsa min bok. Sååå bra..

nighty nighty

Snart helg..

Men just nu har jag lunch på jobbet. Mina händer är helt förstörda, jätte torra o öma vet ej varför dock. I natt vakna jag med en väldig smärta i högerhand. Undra om jag sovit på den kanske. Vakna även upp på fel håll i sängen? Liksom why? Okej att jag sovar bättre nu men jag kanske kan få sova på rätt håll ngn gång. Men ack icke sa nicke.

Vad ska alla göra i helgen? Jag vet iaf : )

Bok tips för dagen Stephanie Meyer Twilight.. läs den på engelska. Riktigt bra, kan knappt släppa den. De är den filmen som jag o Anders såg på bio för ett tag sen.. Längtar tills jag får tid över igen att läsa.

Have a nice weekend.. I am!

blogg.se

Är sjukt segt på kvällarna eller kan det vara mitt internet måntro?
Jennie o Jonte har iaf kommit fram till vietnamn och lever livet på stranden. De hade det väl lite tufft i början men nu verkar de ha ordnat upp sig. Hoppas på bilder snart.

Anders får sin lght ikv. Måste vara spännande. Jag kommer ihåg hur jag kände mig när jag fick min nyckel till min baby. Som jag älskar min lght, synd att hyran ska höjas bara. Tur att man har jobb säger jag bara..

Åter jobb!

Måndag vecka 3..

Hoppas det blir förändring nu. Det borde det bli om man ska kunna börja trivas igen. Man kan ju alltid hoppas.


Vad gör man när saker inte alltid är ömsesidiga? Typ hur man känner för ngn. Eller av tex vänner? Vad gör man då?

Jennie är i Vietnamn med Jonte. Bor 15 m från stranden kostar 100 kr per natt.. Lovely : ) Lite svarits men jag har ju med varit iväg.. fast mkt läängre..

Nu regnar det ute.. längtar tills vår och sommar. barfota i gräset med en glass i handen..


Söndag med kalas

Blev utgång på tegners igår. Det var väl ok....

Idag fyller pappa år så har varit där hemma o firat honom. Sen stanna jag kvar o blev bjuden på mat. Väldigt gott blev porterstek. Mums fick med mig mat till imorgon med.
Dags för ny arbetsvecka.

Ikv kommer Anki till mig. Sååå länge sen, ska bli mysigt. Anki är en så super härlig tjej. Saknar att träna med henne. 
 

Trevlig söndag kväll allihopa!

Vin

Nu ska vi festa. Fast Katie ska jobba imon men det struntar vi i. Nu sitter jag o väntar tills hon har fixat sig. Sen ska vi nog bege oss ngn stans, men vart? Vi har inte bestämt oss. Kanske till Hampus men det finns delade meningar om det.

But its still a plan,

Nu spelas Rihanna - Disturbia

08.00-14.30

Under de tiderna jobbade jag. Dubbel bet eller dubbel komp. Nice : ) Det var faktiskt väldigt roligt att jobba idag, jobbade med tord och han är jättebra. Man kände sig riktigt uppskattad och tiden gick fort. Vi fick både frulle och lunch. Väldigt god lucnh och då ska vi inte nämna kakorna. Ljuvliga.

Har varit på systemet nu, blir lite utgång ikv.

Nu ska jag vila sen fest.

Oväntat besök

Hahahah.. Nu satt jag här framför tvn totalt omedveten om världen utanför. Ganska lättklädd som jag brukar göra när jag är ensam. Men plötsligt plingade det på dörren, jag som tror att det var mamma drog på mig en minimal filt och gick o öppnade. Men tji fick jag. Det var tydligen en granne och hans tjej som ville låna en vinöppnare. Jag blev helt chockad och det måste de också ha blivit. Men jag rusa in i köket, bara hoppades att filten gick över rumpan. Men de fick sen vinöppnare och säkert en trevlig kväll. Men de kunde väl bjudit med mig på fest? : )
Jaja, det blir säkert lite fest imorgon förhoppningsvis. Om jag inte är allt för trött efter alla skruvar dvs.


Inget förhastat inlägg...

Var så arg, irriterad, ledsen och övergiven innan. Men jag insåg att jag inte kunde skriva ett inlägg då. Utan nu har jag lugnat ner mig och mer än så är det inte. Men jag har nog gett upp faktiskt. Nu ska det bli ändring på saker. Tänker inte vara snäll längre, tänker inte ställa upp längre och jag tänker FAN inte acceptera det.

Är det den nivån vi ska hålla så visst, jag kan också köra det spelet.


Blääääää!


Nu är det iallafall dags för lets dance : ) Sen ska jag upp o jobba med Tord och gänget imorgon. 100% ob tillägg så det sitter fint. Spec nu när jag kommer spendera mkt tid i Göteborg framöver hos min Anders.



                             Jag och Anders på nyår


Katja!

Idag ska jag äntligen få träffa Katja igen. Hon den lyxliraren har ju varit ute o rest så vi har inte setts på 4,5 månder. Sjukt! Men idag händer det : )

Ny design..

Håller på att fixa med en ny design på min blogg.. tar lite tid men det tar sig..
Kan ngn säga vilken min favoritfärg är?

RSS 2.0